tiistai 10. marraskuuta 2015

Mun sivutyö

Helou!

Ajattelin kirjoittaa mun yhdestä tän hetkisestä sivutyöstä. Olen nyt kolmatta viikkoa töissä kirpparilla, mutta lisäksi teen jälleenmyyjän hommia Oriflamella sekä Forever Living Products -nimisessä yrityksessä. Oriflamen homma on jäänyt aikalailla taka-alalle, mutta Foreverin hommasta oon innostunut enemmän. Olen päässyt kokeilemaan jo montaa eri tuotetta, ja jokaisesta olen tykännyt paljon. Odotan myös innolla, millainen on pidempiaikainen vaikutus esim. Aloe vera -juomalla, josta olen kuullut niin paljon hyvää. Annoin juomaa jopa koiralleni, toivottavasti on hyvä vaikutus myös siihen!

Foreverilta löytyy jokaiselle jotakin, omat lempparini tähän mennessä ovat Aloe lips, Propolis-voide, Gelly sekä cream to powder.

Aloe lips on huulirasva, joka sisältää tietysti aloe veraa sekä lisäksi jojobaa. Tuoksu on aivan ihana. Huulet tuntuvat heti ihanan pehmeiltä eikä huulirasvaa tarvitse koko ajan lisätä uudestaan. Huulirasva on myös edullisin tuote valikoimassamme.

Propolis- voide on myöskin ihanan tuoksuinen ja sopii hyvin monenlaiselle iholle. Etenkin talvella hyvä kuivalle iholle, kehuja tullut myös siitä, että on ollut apua atooppiseen ihoon. Itse tykkään käyttää erityisesti kasvoihin sekä käsiin, jotka kuivuvat varsinkin kylmemmällä ilmalla helposti.

Gelly on yksi asiakkaiden suosikeista. Sitä voi käyttää todella monipuolisesti ympäri kehoa. Itse käytän sitä kuivaan päänahkaan, hiuksiin jätettävänä hoitoaineena, kasvoissa yhdessä propoliksen kanssa, suussa oleviin aftoihin (iso afta kielessäni hävisi yhden käyttökerran jälkeen!), omiin haavereihin ja myös koiralle laittanut punoittaviin kohtiin ihossa ja monia muita käyttötarkoituksia on myös!

Cream to powder on meikkivoidepuuteri, meikkivoide kun levitetään, ja muuntuu iholla puuteriksi. Peittää hyvin ihon virheet ja punoittavat kohdat. Ihanan tasainen iho! Melko riittoisaa myöskin.

Kauttani saa ostettua Foreverin tuotteita ja tuotteilla on 90 päivän tyytyväisyystakuu eli saat rahat takaisin, jos tuote ei miellytä! Vastaan mielelläni askarruttaviin kysymyksiin.
Muistakaa, että teen myös kuntosaliohjelmia!
Tässä myöskin hyvä tuote, itse hieroin niskaan kun on niin jumissa, myös paleleville jaloille hyvä.


Tässä kasvoilla cream to powderia.

Hyvää alkanutta viikkoa!
-Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti