sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Kuntosalivalmentaja -koulutus

Olin viikonloppuna taas Espoossa Kuntosalivalmentaja -koulutuksen 2.lähijaksolla. Oli kyllä ihan superkiva viikonloppu, opin taas niin paljon uusia asioita.

Perjantaina kertasimme 1. lähijakson asioita, kävimme läpi liikkuvuus- sekä lihashuoltoasioita, lihaskuntoharjoittelun tehokeinoja ja lopuksi kertasimme kuntosalilla liikepankkia. Illalla oli näyttökokeen vuoro. Varmaan jokainen meistä jännitti ihan hirveästi. Sain liikkeeksi pystysoudun levytangolla, hetken sain harjoitella ja koota ajatuksiani. Ohjaus sujui ihan ok, unohdin muutamia asioita, mutta muistin ne hetken päästä arvioinnissa ja korjasin ne. LÄPI PÄÄSIN SIIS! :)
Olin vielä näyttökokeen jälkeenkin todella jännittyneessä tilassa, enkä oikein vieläkään käsitä että olen nyt kuntosalivalmentaja! Tein aamulla heti netissä teoriakokeen, jonka pääsin läpi eli olen ihan virallisesti kuntosalivalmentaja, vielä kun saisin todistuksen postissa.

Eilen aiheenamme oli erityisryhmien huomioiminen kuntosaliharjoittelussa, ravinnon merkitys sekä lisäravinteet. Nämä kiinnosti itseäni henkilökohtaisesti todella paljon. Eilen oli siis erityisen mielenkiintoiset luennot.

Käväisin illalla vielä moikkaamassa sukulaisia Vantaalla, sitten tulin makuunin kautta kotiin ;D
Tänään en ookkaan tehny paljon mitään. Aamulla tein teoriakokeen, muutaman työhakemuksen ja sitten lähdettiin Tituksen kanssa 1,5h kävelylenkille.

P.S. Laittakaa rohkeesti viestiä (iidasalonen96@gmail.com) jos saliohjelmat kiinnostaa! Kuntosaliohjelma + ohjaus 78€, pelkkä kuntosaliohjelma 50€. :)

-Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti